Revizie Auto Multimarca - Old School Auto Service SRL

LUNI - SAMBATA: 9:00 AM - 18:00 PM

0750 400 038 

Revizie Auto 
Profesională 
în București Sector 2

Serviciile Noastre de Întreținere Auto - O Alegere Informată pentru Mașina Dumneavoastră din București, Sectorul 2

La Old School Auto Service prioritatea noastră este să asigurăm funcționarea optimă a mașinii dumneavoastră prin servicii de schimb ulei efectuate meticulos și conform recomandărilor producătorului. Intervențiile noastre sunt esențiale pentru menținerea performanțelor și a durabilității, fie că vorbim de motoare diesel sau de motoare pe benzină. 

Vizitați-ne în București, Sectorul 2, și experimentați serviciile superioare ale echipei noastre. Aici, schimbul uleiului și întreținerea autovehiculului sunt tratate cu maximă seriozitate, astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura de fiecare călătorie, fără griji.

Old School Auto Service – Excelență în Servicii Auto, Întreținerea este Cheia Performanței Mașinii Dumneavoastră.

Filtrul de benzină din imaginea alăturată este componenta esențială pe care profesioniștii Old School Auto Service o recomandă pentru întreținerea optimă a sistemului de alimentare cu combustibil al autoturismului dumneavoastră.

De Câte Ori și Când Trebuie Schimbat Uleiul?

Știm că intrebarea „la cati km se schimbă uleiul” este o întrebare des intalnita, iar răspunsul variază. Dese ori oamenii o fac la intervale mai mari decât ar trebui, dar hai sa ne gandim un pic, trebuie schimbat uleiul și filtrul de ulei mai frecvent, o dată pe an fiind un standard pentru mulți producători. Totul depinde si de stilul de condus. Mai exista o intrebare si de genul „la cati km se schimba uleiul 5w30” si raspunsul e simplu, nu faci diferenta de formula uleiului, regula ramane aceeas.

Calitate Garantată în Întreținerea Vehiculului

Profesioniștii noștri asigură nu doar schimb ulei si filtre ci și un control amănunțit al nivelului de ulei și a filtrelor, fiind vitală această atenție pentru prelungirea duratei de viață a mașinii. Schimbarea uleiului de motor este mai mult decât o rutină; este o procedură esențială pentru a mașinii dumneavoastră.

Garantând că impuritățile și reziduurile sunt înlăturate eficient înainte de a ajunge la motor, acest filtru contribuie la prelungirea duratei de viață a vehiculului și la menținerea performanței acestuia la standarde înalte.

Expertiza Noastră - Un Preț Corect și Muncă de Calitate

Cu o echipă bine pregătită, oferim un pret manopera schimb distributie și pentru alte servicii, și toate sunt transparente și recomandate de producător. Am implementat cele mai bune practici pentru a verifica și înlocui, in cazul în care este necesar, piesele uzate și a asigura o reluare a funcționării fără probleme a autovehiculului.

S A stabilit că o întreținere adecvată, în special manopera schimb distributie, poate preveni defectări neașteptate și costuri suplimentare pe termen lung. Fiecare acțiune este documentată și a fost studiată pentru a asigura cea mai bună experiență de servicii auto.

Revizie auto pret:

Explorați preturile la serviciile pe care vi le oferim!

Lucrăm eficient cu cea mai buna marca de piese auto.

Performanță de Top cu Schimbul Uleiului la Timp

Schimbul uleiului și menținerea acestuia la nivelurile optimizate nu sunt doar recomandări; acestea sunt obligații esențiale pentru menținerea performanței mașinii dumneavoastră. Prin asigurarea unei lubrifieri adecvate, evitați suprasolicitarea motorului și preveniți defectările neașteptate.

Expertiza Noastră în Menținerea Autoturismului Dumneavoastră

Atelierul nostru din Sectorul 2 în București este dotat cu tehnologie avansată pentru diagnosticarea și executarea unui schimb de ulei. Ne mândrim cu prestarea unui serviciu atent și personalizat, adaptat cerințelor specifice ale motorului și modelului mașinii dumneavoastră.

Pentru șoferii conștienți, în cazul care doresc să prelungească durata de viață a vehiculului lor, recomandăm ca schimbul să se facă periodic și să nu fie amânat. Previziunea este mai benefică pentru autovehicul decât tratarea unei probleme care s-a agravat din cauza neglijării.

Faceți o Programare Azi

Nu așteptați semnele de avertizare ale unui ulei de motor vechi sau deteriorat. Fiți proactivi și aduceți mașina la [Numele Atelierului Auto] pentru o inspecție completă și un schimb de ulei executat de mâini experte. Puteți avea încredere că atelierul nostru își dedică resursele pentru a garanta longevitatea și fiabilitatea autoturismului dumneavoastră.

De la 180 RON
Filtru ulei
Filtru Aer
Filtru Aer Cabina
Resetare interval
Filtru combustibil
De la 220 RON
Filtru ulei
Filtru Aer
Filtru Aer Cabina
Resetare interval
Filtru combustibil

Vizitați Atelierul Nostru din Sectorul 2

Echipa Old School Auto Service vă stă la dispoziție pentru orice necesitate legată de întreținerea autovehiculului. Ne mândrim că o mașină care trece prin mâinile noastre experte va avea întotdeauna si a filtrele și uleiul în cele mai bune condiții. În general, suntem aici pentru a ne asigura că vehiculul dvs. este întotdeauna gata de drum.

Old School Auto Service – Dedicație și Profesionalism în Întreținerea Auto.

Atelierul Auto din Sectorul 2 București: Păstrarea Performanței Mașinii Prin Schimbul Uleiului de Motor la Timp

În inima Bucureștiului, în sectorul 2, echipa noastră de profesioniști auto conștientizează cât de semnificativ este schimbul uleiului și întreținerea corespunzătoare a oricărui vehicul. Așa cum inima folosește sângele pentru a alimenta corpul, tot așa și mașina utilizează ulei de motor pentru a asigura o funcționare netedă și eficientă.

Ulei de motor – Alegerea Inteligentă pentru Vehiculul Dumneavoastră

Alegerea unui ulei de motor de calitate și înlocuirea acestuia la intervale recomandate de producător sau chiar mai devreme este vitală. În cazul în care uleiul nu este schimbat la timp, particulele de murdărie și reziduurile pot cauza uzură internă, ceea ce poate duce la scăderea performanței motorului și la costuri mari de reparații pe termen lung.

Imaginea surprinde un arsenal complet de filtre noi, pregătite pentru o revizie totală: filtrul de aer, filtrul de ulei, filtrul de combustibil și filtrul de habitaclu. Aceste componente esențiale asigură o întreținere optimă și performanță crescută pentru orice autoturism.