fbpx
contact@os-autoservice.ro
București, Sector 2, Șoseaua Andronache 201 bis
0750400038

servicii

Screenshot 2022-04-23 at 11.49.49
servicii
Serviciile pe care le oferim
Rămâneți în siguranță cu serviciile de reparații oferite de Old School Auto Service. 

Întreținerea periodică a mașinii este un lucru pe care îl face fiecare proprietar responsabil. Dar trebuie să știți că puteți avea încredere deplină în abilitățile și integritatea furnizorului ales. Alegeți Old School Auto Service și veți avea o liniște sufletească deplină

  • Asistență Online 12/6
  • Servicii Calitative
  • Echipament Profesional
  • Produse Originale
DACĂ VII ÎNAINTE DE 30.06.2022

Obțineți Reducere De Până La 15%

Reduceri de până la 15%, prețuri speciale, servicii gratuite - toate acestea sunt la OLD SCHOOL AUTO SERVICE daca vii până pe data de 30.06.2022.

Obtine reducerea

Despre Old School Auto Service

Echipa de care ai nevoie. Old School Auto Service iți pune la dispoziție servicii și piese auto de cea mai buna calitate. Printre serviciile noastre se pot enumera urmatoarele: mecanică auto, verificare și întreținere auto, diagnoză auto, dar și alte servicii pentru care vă invităm sa ne vizitați.

  • Vehiculele sunt avariate doar din cauza întreținerii de rea calitate
  • Piesele sunt montate necorespunzător
  • Revizia completă nu se face la timp 
  • Diagnoza si constatarea nu se face in totalitatea
DESPRE NOI

DE CE SĂ NE ALEGETI PE NOI?

Diagnoză Auto

Serviciile noastre de diagnoza computerizata ne diferentiaza de ceilalti.Consideram ca prima si cea mai importanta etapa a efectuarii unei reparatii la un autoturism este identificarea corecta a cauzei defectiunii.

Mecanică auto completă

Cauți un service de mecanică auto București? In cadrul atelierului nostru se efectuează lucrări de mecanică auto cu orice grad de dificultate, de la un simplu schimb de ulei până la recondiționat motoare. Avem o vasta experiență în efectuarea diverselor lucrări mecanice și suntem la curent cu ultimele tehnologii.

sudură profesională

In domeniu auto, sudura are mai multe aplicatții: toba de espament, toba finală, racord flexibil, structura mașinii tobă intermediară, etc. Pentru acest procedeu se foloseste aparatul de sudura în care are ca principal avantaj faptul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.

chip tuning

Tuning STAGE 1 - Puterea motorului si cuplul de forta pot fi marite cu pana la 30% cu rezultate imediate in viteza maxima, demaraj, viteza de raspuns a motorului precum si o reducere de aproximativ 10% a consumului de combustibil. ChipTuning se adresează vehiculelor cu motoare diesel sau benzină, turbo, supercharged, compressor fie turisme sau utilitare, SUV, agricole sau de construcții.

Ulei și filtre

Revizia auto reprezinta ansamblul complet de verificari si operatiuni ce sunt efectuate periodic asupra unui automobil, in vederea functionarii in parametrii optimi ai acestuia. Verificarea este vitala deoarece prin intermediul ei, este asigurata functionarea corecta si siguranta in trafic a autoturismului.Diagnosticarea motorului

Parametri energetici, economici si ecologici ai motoarelor sunt dependenți de starea tehnică generală a acestora aflată într-o continua modificare în procesul de exploatare. In general schimbarea starii tehnice se produce in sensul inrautatirii parametrilor ca urmare a uzurii normale sau accidentale a elementelor structurale si a subansamblelor.